Wat doen wij?

Kijken wat er aan de hand is. Binnen je bedrijf en in de markt. Wat kan je bedrijf en waar liggen kansen? Wij kennen de markt en de spelers en kijken zonder vooroordelen naar de situatie.
Doel: planmatig en kostenbewust vinden van nieuwe omzet en marge voor jouw bedrijf.

Wat kun je van mij verwachten?
Van mij kun je kennis en ervaring, een uitgebreid netwerk en creativiteit verwachten.
Kennis en ervaring uit de foodservice markt (opgedaan bij Sligro en Van Hoeckel). En uit de retail-markt (Jumbo) . Maar ook kennis van trends en hoe de markt zich gedraagt. Dit aangevuld met ervaringen uit concrete projecten. Kijk maar eens op mijn LinkedIn-profiel.
Via mijn grote netwerk kan ik snel reageren op vragen en situaties.
Tenslotte zie ik als buitenstaander vaak meer en andere dingen dan mensen die in die bedrijven werken. En hiermee op positieve en constructieve manier veranderingen mee doorvoeren.

Wat vinden anderen hier van?

“Willem kruipt in de huid van zijn klant, kent de markt en kan dat wat de klant eigenlijk voor ogen heeft vertalen in herkenbare, onderscheidende en vernieuwende Concepten en Producten. Eén Professionele Verademing, puur werkplezier, trendsettend.”
Louis Peperzak, raadgever

“Willem heeft ons de eerste maanden van 2020 enorm geholpen met de validatie van onze nieuwe plantaardige visproducten bij de Nederlandse Foodservice klanten. Op een plezierige, deskundige wijze is hij er in geslaagd om bij een 20 tal catering/ restaurant locaties proef sessies te organiseren die allemaal positief zijn verlopen. De opgedane kennis kunnen we in de toekomst goed gebruiken.”
Maiko van der Meer, CEO Novish B.V.

Wij kennen Willem Venemans sinds 2 jaar en naast de prettige manier van communiceren en omgaan waarderen wij Willem Venemans enorm in zijn inzet om ons bedrijf steeds kleine duwtjes te geven vooruit. Willem is een echte probleem zoeker en iemand die echt luistert en dat merken wij keer op keer, nadat wij een kans al zijn vergeten doordat dat even out-of-reach was door niet de juiste mensen of partijen te kennen, belt Willem altijd vanuit het niets om even te refereren naar een gesprek wat we ooit hebben gehad over probleem x, en stelt dan een oplossing voor. Mensen als Willem heb je gewoon nodig!
Aissa Zarioh, Chef Ali

Meer hierover weten? Kijk hier of stel je vraag via ons contactformulier.

Voorbeelden

Hieronder een paar voorbeelden van wat wij hebben gedaan. Onderstreepte items zijn nader toegelicht.
Slimmere rayonindeling * Vergroting levernauwkeurigheid handelsartikelen * Lijn persoonlijke beschermingsproducten opgezet * Compleet assortiment convenience-artikelen opgezet en geïntroduceerd * Automatisering rapportage verkoop-buitendienst * Marktintroducties buitenland (UK en D) * Betere opzet joint venture UK * Omzetvergroting dagverse producten * Foodwaste in vending beperken * Structureren en motiveren commerciële organisatie * Inzet chauffeurs bij verkoop-activiteiten * Biologische snoep-lijn opgezet * Strategie-bepaling leidt tot orde en succes * Verantwoorde “on-the-go” snacks *
Verbetering inzet schaars commercieel personeel * Marktintroductie met multimedia-inzet

Bij projecten met communicatie-vragen wordt samengewerkt met Dutch Food Creators.