Dutch Food Creators

In Dutch Food Creators is al onze kennis en ervaring op het gebied van bedenken, ontwikkelen, communicatie en verkopen van food-producten verzameld. Dit betekent dat opdrachtgevers bij één partij terecht kunnen om hun producten met succes op de markt te introduceren.

Om food-producten goed op de markt te introduceren is meer nodig dan commerciële ondersteuning. Vaak is er ook behoefte aan marketing-communicatie en concrete verkoop-activiteiten. Dutch Food Creators helpt bij het maken van commerciële plannen, het opzetten en uitvoeren van marketing- en communicatieplannen en ondersteunt eigen en externe verkopers bij de concrete verkoop van de producten.
Daarnaast ondersteunt Dutch Food Creators bij het opzetten van strategische plannen voor food-bedrijven. Hiermee wordt de richting van de ontwikkeling van een bedrijf aangegeven. Dit maakt het makkelijker om (nieuwe) product(concepten) te gaan maken die én in het bedrijf kunnen worden gemaakt én met succes op de markt kunnen worden geïntroduceerd.

Als je meer wil weten over Dutch Food Creators en wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen, gebruik dan ons contactformulier.

Dutch Food Creators is een samenwerking van Sablebonne Communications en Venemans Advies.

Lees hier meer over Dutch Food Creators.