Dit vinden onze opdrachtgevers van ons

Je bent nu hier: Home » Dit vinden onze opdrachtgevers van ons

Referenties

Hier onder staat een aantal referenties van bedrijven en mensen waarvoor wij hebben gewerkt. Klik op de logo’s voor meer informatie over deze bedrijven.

Willem is pragmatisch ingesteld en heeft een sterk analytisch vermogen om probleemstellingen te vertalen naar maatwerk oplossingen. Beschikt over gedegen marktkennis en praktische ervaring en is meer dan gedreven om tot een optimaal resultaat te komen voor zijn opdrachtgever. Efficiënt en onderhoudend in zijn communicatie. Teamplayer, met oog voor nuance.

Ton van der Avort, Directeur-Eigenaar bij Bakery Stars
Logo Bakery Stars met link naar website

Willem Venemans heeft ons als startup in de food branche enorm goed geholpen. Zijn rust, geduld , vakkennis en netwerk is van grote waarde geweest en nog steeds. Wij adviseren een ieder die iets in de food industrie wil gaan doen eens met Willem te sparren wat hij voor je kan betekenen. Dankjewel Willem voor al je waardevolle input! 

Priscilla en Leen van Rossem-Oprichters Bolinha Brasil
Logo Bolinha Brasil met link naar website

Door corona en ontwikkelingen bij een grote afnemer was onze omzet in out-of-home én retail teruggelopen.
Na een aantal gesprekken heeft Willem een interne en externe analyse gemaakt van ons bedrijf. Via zijn netwerk in de markt heeft hij contacten gelegd met een aantal potentiële afnemers. Met één van deze partijen doen wij inmiddels zaken; met een aantal anderen zijn wij in gesprek.

Pieter Raaijmakers, Algemeen Directeur Verhoeven Bakkerij
logo Verhoeven Bakkerij met link naar website

Willem heeft ons de eerste maanden van 2020 enorm geholpen met de validatie van onze nieuwe plantaardige visproducten bij de Nederlandse Foodservice klanten. Op een plezierige, deskundige wijze is hij er in geslaagd om bij een 20 tal catering/ restaurant locaties proef sessies te organiseren die allemaal positief zijn verlopen. De opgedane kennis kunnen we in de toekomst goed gebruiken.

Maiko van der Meer, Director & Co-founder Novish

Willem kruipt in de huid van zijn klant, kent de markt en kan dat wat de klant eigenlijk voor ogen heeft vertalen in herkenbare, onderscheidende en vernieuwende Concepten en Producten. Eén Professionele Verademing, puur werkplezier, trendsettend.

Louis Peperzak, Raadgever

Wij kennen Willem Venemans sinds 2 jaar. Naast de prettige manier van communiceren en omgaan waarderen wij Willem Venemans enorm in zijn inzet om ons bedrijf steeds kleine duwtjes vooruit te geven. Willem is een echte probleem-oplosser en iemand die echt luistert. Dat merken wij keer op keer, nadat wij een kans al zijn vergeten doordat dat even out-of-reach was door niet de juiste mensen of partijen te kennen, belt Willem altijd vanuit het niets om even te refereren naar een gesprek wat we ooit hebben gehad over probleem x, en stelt dan een oplossing voor. Mensen als Willem heb je gewoon nodig!

Aissa Zarioh, Founder/CEO Cucina Food
Logo Cucina met link naar website

Schuiven naar boven