Duurzaam en Gezond

Duurzaam en gezond

Maak impact bij je foodservice-afnemers

Hoe maak je impact bij je afnemers? Door te veranderen. Veranderingen doorvoeren die in lijn zijn met trends en marktontwikkelingen. En die aanvaardbaar en gewenst zijn. Maak je producten duurzaam en gezond.

Duurzaam en gezond

Gasten en opdrachtgevers in hospitality vragen steeds meer naar duurzame en gezonde producten en diensten. En als je kijkt naar de trends zal dat steeds meer worden. Daarom is het nu tijd om over te stappen naar dit soort producten.

Wat ik voor jou doe

Ik help je je aanbod zo duurzaam en gezond als mogelijk te maken. Terwijl dat “win-win”-situaties oplevert voor alle betrokkenen.

Dat lukt niet in één keer; daarom doen we het stap voor stap. Maar wel doelgericht.

Waarom ik dat kan doen

Ik kan dit voor jouw bedrijf doen omdat ik veel kennis en ervaring heb met gezonde en duurzame producten voor de foodservice-markt.

Verder weet ik hoe “de markt” werkt. Iedere schakel van de keten van producent tot gebruiker en gast heeft zijn eigen karakter. Dat blijft grotendeels mensenwerk. En veel van die mensen zitten in mijn netwerk.

Wat is mijn rol

In het proces kan ik een aantal rollen spelen. Van ondersteuning van de productontwikkeling, via advisering van inkoop en productmanagement tot accountmanagement bij belangrijke afnemers. Op basis van een plan met meet-momenten.
Ik ben beschikbaar op uurbasis en als interimmer.

Waarom kies je voor mij

Je kiest voor mij om een hardwerkende, slimme, creatieve en ervaren man binnen te halen. Die volgens afspraak de werkzaamheden afrondt. En bovendien een fijne kerel is (dat zeggen anderen).

Hier onder leg ik uit hoe je impact kunt maken bij je afnemers als je producten duurzaam en gezond zijn:

Waarom doe ik dit

Ik doe dit om gelukkige mensen op een gezonde planeet te krijgen. Voeding is de verbinding tussen mensen onderling, mensen en hun omgeving en mensen en de planeet. Daarom moet voedsel duurzaam en gezond zijn. Zodat volgende generaties ook van de Aarde kunnen genieten.

Stuur een bericht

Neem direct contact op

  Contactgegevens

  Andere gegevens

  Paus Joanneslaan 7
  5401AH UDEN
  06 24 888 554
  willem@venemansadvies.nl

  Bank: INGB 0004 7855 97
  KvK: 171 813 89
  BTW: NL 002 016 784 B45

  Schuiven naar boven